Izjava o privatnosti

Zadnja izmjena: 15. ožujka 2021.

Geotehnički fakultet Sveučilišta u Zagrebu (GFV) poštuje vašu privatnost i temelji svoje internetske stranice na tehnologijama koje pružaju bolje i sigurnije mrežno iskustvo. Ova Izjava o privatnosti odnosi se na prikupljanje i obradu vaših osobnih podataka na internetskim stranicama na poddomeni stem.gfv.hr. (u nastavku: internetske stranice). Korištenjem ovih internetskih stranica suglasni ste s načinom prikupljanja i obrade podataka opisanim u ovoj Izjavi. Molimo vas pročitajte ovaj tekst u cijelosti kako biste razumjeli koje informacije prikupljamo od vas i na koji način ih koristimo.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka. Putem internetskih stranica ne prikupljaju se osobni podaci korisnika, osim adresa e-pošte onih korisnika koji su se na stranici Press pretplatili na primanje informacija za medije. Upisom osobnih podataka u za to predviđena polja dajete privolu da se navedeni podaci upotrebljavaju u svrhu za koju su dati. Internetske stranice koriste isključivo kolačiće koji su nužni za njihovo funkcioniranje.

Sigurnost vaših osobnih podataka. Internetske stranice štite vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja. Podaci na računalnim poslužiteljima pohranjuju se u kontroliranom, sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja. GFV ne prodaje, ne iznajmljuje i ne posuđuje popise korisnika svojih stranica i njihove podatke trećim stranama.

Uvjeti i izmjene. Uvjeti ove Izjave o privatnosti uređuju upotrebu svih podataka prikupljenih za vrijeme primjenjivanja Izjave. Povremeno ćemo ažurirati ovu Izjavu o privatnosti, a nakon svake promjene ćemo navesti datum izmjena na vrhu ove stranice, koja će biti valjana od toga datuma. Predlažemo da povremeno pregledate ova pravila o privatnosti kako biste bili informirani o načinu na koji štitimo vaše podatke.

Kontakt za primjedbe. Ovime vas GFV ujedno informira da imate pravo na pristup svim datim osobnim podacima, kao i na njihov ispravak te da imate pravo naknadno odustati od prethodno datih suglasnosti, djelomično ili u cijelosti. GFV će rado primiti vaše komentare i sugestije u vezi s ovom Izjavom, kao i ostale primjedbe. Možete nam se slobodno obratiti na adrese i brojeve telefona navedene na stranici Kontakti.

Zaštita osobnih podataka. Na zaštitu osobnih podataka korisnika internetskih stranica odgovarajuće se primjenjuje Pravilnik o obradi i zaštiti osobnih podataka Geotehničkog fakulteta.